Думки

Татьяна-Танюрочка-Анатольевна
Розкажи сонцю,що відчуваєш.
Як в себе справи? Де ти буваєш?
Сонце нікому про це не розкаже,
всі таємниці на промені ляжуть.
Знаю,що важко носити все в серці.
Ти розкажи і відкриються дверці.
Всі свої мрії,думки ,почуття-
ти відпусти до кінця. До кінця...
Знову ти зможеш відчути шалений
подих весни,що заходить в легені.
Все проясниться-в думках і словах,
в серці твоїм не поселиться страх.