Я так тебе кохаю

Ася Ловкова
Суха тополя на узбіччі,
і листя пада та тремтить
Я подивлюсь йому у вічі.
Час розставання. Так болить.
Так думка зраджує бажання
Так швидко геть вона летить
Не розлучайтеся з коханням
Ще зупиніть хоча б на мить...
Не залишайте так надового
Свій дім коханий вдалині
Ці запахи матусі рідній
Я подарую у ві сні
Я заберу з собою вітер,
Цю тишу, осінь навкруги,
Щоб повернутись знов додому
Одного ранку навесні