Думки...

Руслан Лукьяненко
що зрозумієш, те знайдеш
що ж ти побачиш те пізнаєш,
у правді кривду віднайдеш
що вона значить ще не знаєш...

почуй - зрікання ототож
відчуй, що треба розверни
своє життя ти не тривож,
з того путі як знай...зверни...

зверни - на крок вперед ступи
злюби, що ненавистю скрито,
що хочеш ти відчуть - скажи,
душа від кожного закрита

душа - то розум зокрема,
а виокремлюється сором.
іще живе дума твоя
не кривди лиш її ти болем!

покриті радугою здуми,
із тих думок існує світ
світогляд не існує горем,
твої думки - то цілий Світ!..