Abstract

Надя Чорноморець
                О.Г.Сарбей
Фізичних феєрверків дивний плин:
Учитель, група, ФЕЯ, друзів коло,
Емісія із плівок острівкових,
І електронів гвалт поміж долин.

Ну а якщо додати сильне поле ?
Як бродять носії, який із граток тин ?
Нестійкість гвинтова, на коливання вплив,
Фононні сплески, центри домішкові.

Рідких кристалів там орієнтація,
Ще – оптика гарячих носіїв,
Трьохступенева тут іонізація,
Вир доповідей, зустрічей, листів.

Сумує скрипка. Певне – за вікном…
Хоч трішки Гумільова перед сном.

1997