Кохання

Николай Ткаченко 3
         Кохання

Кохання як білий сніг.
 Пролетаючі крізь мої очі.
Засяє білий крижаний камінь,
Білий обрій заслоняє синє небо.
Немов пляма там в кохані моєму,
Відчувае знов вже і сине море.
Покріваєтся кригою немов від голосістого вітру,
Пристань вже самотня немов нема кохаючих хвиль.
Ласкаючі ніжно верхи берегів.

10 май 2009 г.                Ткаченко.Н.Д