Любов наполовину...

Тамара Гордиенко
                Кохання муки – то пекельні муки:
                Пече у серці, тьмариться в очах.
                І не дає мені тебе забути
                Солоний присмак на сухих вустах.


                Ти  рвешся між двома, все вибираєш,
                Чи я, чи інша все ж тобі миліш.
                Кого ти любиш, до цих пір не знаєш?
                До кого линеш думкою скоріш?


                Напівлюбов? Чи ж може половина
                Кохання й ніжності задовольнить?
                Напівжорстокість? Де ж моя провина,
                Щоб серце білим інеєм укрить?


                Напівчекання і напівбажання…
                Напівсолодкий і напівгіркий…
                А серце плаче, прагнучи кохання:
                ,,Наполовину мій, та все ж напівчужий…”