Небесна суть одного поцiлунку - уривок поеми

Катруся Степанка
Як можна передати на словах
Небесну суть одного поцілунку
Того, який омріяний у снах
Яким нема загального рахунку

Одна секунда, губи незнайомця
Змінили сьогодення в диво цвіт
Безмежна ніжність як проміння сонця
Несказане, м’яке провалля слід

Усього гра, всього одна лиш мить
Зі смішками простенький поцілунок
Проминуло життя, а серденько тремтить
Не забуває той солодкий трунок


                2010р.