Я спов даюсь перед тобою

Ирина Украинец
           Я сповідаюсь перед тобою
           я каюсь у тяжких гріхах,
           за те,що я бачила сонце
           у твоіх синьооких очах.

            
           Ти стоіш наче привид
           у моіх не розбірливих снах
           я побачила признак долі
           на твоіх загрубілих руках.


          Я сповідаюсь перед тобою
          на вітрах стою гола між трав,
          за те,що любила без межно,
          коли ти мене не кохав.


         Я сповідаюсь тільки у Бога
         мені він прощення дав
         позбавив пянкоі трути,
         яку ти колись мені дав!