Я в дчуваю

Ярослав Чорнобай
Десь там моя любов стоїть,
Щож вона в своєму серці таїть?
Можливо хоче вийти з школи?
Можливо хоче все забуть?
Тепер скажу собі-ніколи
Її до мене не повернуть!
І не поверне її кохання,
І не поверне її вуста,
Яке б не було моє прохання,
Там тільки, тільки пустота...