Пафосний св1т на украинском языке

Маша Чистякова
Ось дивись на цей пафосний світ,
тут в моді пантоміми.
Не такий ,як всі?Кажеш індивід?
Так прошу - виділяйся сміло!

Ну,давай,прямуй до мети!
У тебе ж свої маршрути...
Що заблукав?
Не знаєш де вихід знайти?
Не годиться,хлопчику.
Ідеальний герой не таким має бути..

Ой,не плач.
Ми ж тут всі такі горді і добрі.
Включи музику,подивись матч.

Хай суспільством керують хоробрі.

Життя - абсурт.
Хочеш,то спитай у свого психіатра..
Ти тут актор,я драматург..
І слава в нас забутого театра.

Просто коли тобі буде шістдесять три
А  якимісь невігласам двадцять,
Вони безгрішно спитають:"
будь ласка скажи ,чим ти жив у свої вісімнадцять?"...