Не байдужим!!!

Леха Рок
Чому ти "Україно"
Не любиш свого "чина",
Чому його, ти, чуєш
І від біди тремтиш,
Чому ти закорніла,
До пацюків так мила,
З неправди дім будуєш
І з блуднями сидиш.

Невже не розумієш,
Що яму собі риєш,
Бо ті, що махлювали,
Тебе знов продадуть,
А ти все справи шиєш
І кров"ю тіло миєш,
Для того, щоб плювали
Тобі у душу жуть.

То схаменись, країно,
І відлупцюй вже "чина",
Що є неправди свідок,
Хоч і гарант землі,
Що гнівом заболіла
І від брехні змарніла,
А замість гарних квіток
Будяк лиш на селі.

То будьте ж, добрі люди,
Розумні ви усюди,
І не робіть помилок,
Щоб все було гаразд,
Бо "голубі" - приблуди,
"Червоні" то ублюди,
А  "ггггерман"  наче вирок -
Рознощик всіх зараз.

Уже зима на дворі,
А "кінахи" в коморі
Зерно все доїдають,
Щоб вам всім насолить.
То що ж ви, люди, хворі?
Рахуєте ті зорі,
Що кривдою вам сяють.
А СЕРЦЕ НЕ БОЛИТЬ?

То схаменіться й знайте,
І перед БОГОМ дбайте
За совість і за правду,
І за своє життя,
А ті, що у коморі,
В парламенті, омоні -
Дають собі лиш раду
І хай йдуть в небуття.
             2013