В зимовому грунтi так болiсно мрiю ховати

Алиция Гадовская
В зимовому ґрунті так болісно мрію ховати,
І затишним рейдом тремтіти у щемі своєму,
Що душу заповнює стиглим малюнком картатим -
Бринить і нагадує літо і ніжні пастелі
Захованих істин... Тендітна мелодія шовком в обіймах
Торкається хвилею помсти небесного раю.
І я там де ти. І ти там де я. На плечах небокраю.
Миттєво порушуєм гру... Під обтяжливим гримом
В зимовому ґрунті так болісно мрію ховати,
І пестити ті поцілунки, що гріли долоні
Мої... Струни марять оркестрами, ях магістралі
Невпинними крилами простору, швидкістю втрати...
Нестерпні слова. Заховаю в безодню печалі...
Забуду теракти душі. Біль затихне. Розмай відчуваю.
В зимовому ґрунті розчиняться квітів ростки...