Romanta - formula iubirii

Crowelle
Iubirea e pasul mai sigur spre soare,
Iubirea invie pe cel care moare,
Iubirea e sensul profund al simtirii,
Iubirea da viata si gust fericirii.

***

Iubeam in taina un baiat,
Il veneram ca pe un zeu,
De cadea umbra peste sat
In bratele-i pluteam si eu...

Visam la ochii sai cuminti,
La buzele de catifea
Si la obrajii rumeniti
Ce infloreau pe fata sa.

Aveam puterea de-a trai,
Cu multa patima fierbinte,
Chiar dupa moarte-l voi iubi,
In gind, subtil, fara cuvinte...

***
El un stia ca il iubesc,
Cu el respir,
cu el traiesc,
gindesc,
vorbesc
Si-n suflet cresc…
ii multumesc
doar pentru faptul ca iubesc.

Optzeci de ani ma pasc acum...
Eu sunt la inceput de drum...
Si caut viata de apoi...
Cu el sa fiu...sa fim in doi...

---------------------------------------------
www.crowelle.com