Delir in cimitir

Crowelle
E rece camera pustie,
Cad frunzele pe patul meu,
Eu dorm de parca as fi vie
Si cred c-asa va fi mereu.

E rece camera eterna,
Cad ploi marunte peste mine,
Mi-am asternut in loc de perna,
Tacerea noptii si suspine.

E rece camera cea mare,
Se-aude bocet la ferestre,
Iubite, vino la culcare,
Stai linga mine, loc mai este.

---------------------------------------------
www.crowelle.com