***

Людмила Бор-Серышева
Luulenurgakeses vaikselt
m;lestused loobin ;mbrisse.
Aga kergemaks ei l;he.
Ju need m;lestused tiivadega.
Lendavad nad j;lle ;mber.
Mina vehklen k;ttega.
Ei saa mina m;lestustest lahti...
ja ei taha,
m;lestused ... minu hing.