Гiмн подружок

Юля Блюсович
Присвячено Оленці Козин та Олі Воєводі


А нігті кольору весни,
В душі жевріє вогник щастя!
Такі веселі троє ми
Йдемо вперед і нам все вдасться!

Йдемо, втішаючи себе
Йдемо, долаючи бар'єри
Шукаючи щодня нове
Показуєм свої манери

Такі щасливі, з подихом весни,
Парфумами весняних квітів
Так впевнено крокуєм ми,
Веселі троє, наче діти.

І нам все вдасться, бо разОм
ЙдемО, несем свої надії!
Напишемо загостреним пером -
Пішли вперед, де наші мрії!

24.02.2011