Що таке кохання?

Лёля Шанталь
  Кохання… Ви ніколи не загубите його у вирі почуттів. Воно тривале. Воно – перший вісник щастя! Кохання – це повна гамма кольорів! Як воно виникає? А ось уявіть собі, що вас одночасно охоплює шквал емоцій : радість, натхнення,пристрасть, ніжність… По тілу розливається тепло… Ви в захваті! Ось воно - кохання!!!
           Кохання буває різним. Кохання до матері, до Батьківщини, до життя, до прекрасного… Але будь-який прояв кохання змушує серце битися у запальному ритмі. Кохання – це коктейль з насолоди, задоволення, цукру. Кохання - це мікс із посмішки та сонця. Кохання - це попурі з позитиву,бадьорості, здорового духу. Кохання – це танок невгамовної жаги до життя! Воно – найкращий засіб для підтримання краси. Воно – найліпший лікар! Саме кохання – рецепт безсмертя!
            Кохання хвилююче на дотик, солодке на смак і мелодійне на слух. Коли ви втрачаєте свідомість – ви під дією кохання. Коли тисячі метеликів пестять вас крилами – це вас торкається кохання.         
              Коли вас накриє кохання – ви обов’язково відчуєте! По-перше, виростуть крила. По-друге, з’їдете з глузду. І тоді, не забудьте написати мені адресу сьомого піднебесся. Спробуйте. Вам сподобається! ;               

                Автор Льоля Лавініка
                Dreams come true!