Весняний шлях

Юля Блюсович
Вдихаючи весняний запах трав,
Я йшла дорогою кохання. Прощання.
Поруч мене сильний вітер пролітав.
Забрав собі усе. Востаннє.

Дорогою весняних почуттів,
Пліч-о-пліч йшло багато стрАхів.
Лякаючи закоханих ссавців,
Захованих під купу лахів.

Весняний шлях жорстокий і немилий.
І під заслоною п'янких пісень
Ховаються пастки нещирі. Нині
Ми забуваємо про темний бік монет.

Весняним шляхом йду, вдихаючи надії
На краще, світле і нове життя.
Я залишУ на стежці квіти мрії,
І не буде вже більше вороття!

24.02.2011