Розкв тла весна...

Азарова Ольга Вишня
Розквітла  весна 
різнобарвними  струнами  серця.
Розгойдала  любов 
на  веселкиних  колірних  снах.
Ніжним  співом  пташок 
вмить  прокинулись  колірні  скельця.
В  небі  сяє  кохання.
Й  нарешті  настала  весна.