У вогнi палають листи

Марк Щебельский
Гасне вогонь, гасне останнє вугілля
Допоможе либонь, лише те чар-зілля
Торкання долонь, і секс без похмілля
Течія – оболонь, дві зірки в сузір’я

Хай вітер подує, та й ту іскру зірве
Та полум’я встане, для нас це нове
І два ті листи, в багаттi чарівнiм
Яскраво палають вогнем дуже дивним

Не хочу я чути нічого від тебе
Слова це пусте, ні, благаю не треба
Піддайся ти палкості. у цьому потреба
Не хочу я жити, не хочу, без тебе

P.S. надеюсь украинский не смутит.