Маленьке сонце

Влад Кучерявый
Як  зробити щоб у світі
Кожну мить з любов’ю жити?
Що би це маленьке сонце
Гріло ніжністю долоньці
Твого серця та душі
На майданах та в тиші
Що б батьки та їхні діти
В небесах могли парити
Як це роблять в небі хмари
Та закохані всі пари
А любов, як з гір ріка,
Наповнялася з струмка
Кожній квітці та людині
Зникли щоб з сердець крижини
Що б завжди у кожний хаті
Люди мріяли кохати!


26 лютого 2011


Прим. Автор этих строчек не является украиноязычным писателем, просто так получилось...