Маме

Ольга Суковатая Шульга
Я прыеду,Мама!
Циха скрыпне дзверца
И пральецца сонейка
У тваё акенца.
Улыбнуся щыра
Я табе радная,
Кинуся на усподни,
Милая такая.
И любоу и ласка
Да душы пральецца,
Няма ничога лепш
Кали  маци смяецца.
Я твае занятки
Николи не забуду
И з табою разам
Усё жыццё я буду.