Огорне жовтень...

Надя Чорноморець
                М.С.Бродин
Огорне жовтень Сівку у туман,
А зорі щедро височінь мережать.
Їх сяєво затаєно бентежить –
Славетний відміряючи талан,

Де екситонів незвичайні вежі,
І лазери граційно-веселкові,
Надгратки наносвіту загадкові
В оптичне укладаються безмежжя.

Широкі наукові інтереси
З глибоким розумінням всіх процесів
Рятують від гризот і суєти.

Держпремії, звання і нагороди...
Та більшої немає насолоди
Ніж мить, коли ефект вдається віднайти...

2006