Не спиться...

Анна Чеширская
Холодне підвіконня,
Гірка гаряча кава.
І знов нічне безсоння,
Ти знов його чекала.
І щось болить у скронях…
Пливе по небу місяць…
В сльозах твої долоні,
Не прийде він.
Не спиться….