***

Лисья Нора
Я впускаю текти кип'ятком по моєму тілу.
Непритомно жива. Так я сама хотіла.
твОя любов біла
утопилась в моїй білій.
Не спиняйся. Усе іще в силі.
Усе ще в силі.

Я впускаю і плачу. Впускаю і божеволію.
У тебе вимолюю волі
і сама ж тебе поневолюю.
Оголюю
нервів нитки і скроні.
І твої прикладаю гарячі до них долоні.

Демонстративно ховаю холодну зброю в кишеню торішньої куртки.
Вириваю тебе із натовпу
і веду у свої провулки.
Гулко
кричать метастази, та ти лікуєш.
В мене є підозра, що ти й насправді існуєш.