Штар чяя

Лилит Мазикина
Штар гожа чяя кхэлэн
Упрал меро кхэр,
Багана, сыр чириклэ,
А чён лэн дыкхэл.

Парнэ роспхурдэнпэ бая,
Тырдэнпэ гиля.
Кхэлэна штар гожа чяя —
Тэрнэ балваля.

Пэрво балвал — хачькирды,
Шуки и калы,
Лакири мэн пхутькирды,
Якх ратвалы.

Дуйто балвал — шылалы,
Учи и парны,
Санинько сыр момолы,
Дыкхэл сыр раны.

Трито балвал — чоханы,
Якха сыр яга,
Дико и наракхуны,
Хачёл сыр багал.

Штарто — нанэ чибалы,
Васта сыр пхака,
Лакири глос насвалы,
Лилейно чекат.

Штар гожа чяя кхэлэн
Упрал меро кхэр,
Багана, сыр чириклэ,
А чён лэн дыкхэл.

Парнэ роспхурдэнпэ бая,
Тырдэнпэ гиля.
Кхэлэна штар гожа чяя —
Тэрнэ балваля.


русской версии ещё нет