I feel like our world s been infected...

Леона Вишневська
 Любіть.Бо надто багато любові

не буває...

Немає такого океану,в який зливають

усі сердечні помиї.

а ти хоч трісни,хоч вибий на шиї номер її під'їзду

але ти всеодно з'їдеш з глузду

від нестачі.

любов надто багато значить.

І не тому,що це слово
носить усі імена світу.

Заради нього  на все ти готова,

допий вино-і ми квити.

Любов-кишеньковий злодій,

що носить підбори...

Любов радість і горе,вона мовчки говорить:

годі!

Бо якщо необачно

своє серце відправити

в конверті
з помилковою адресою одержувача...

тоді,якщо відверто-воно загубиться.

І ти наврядче його повернеш.