Коли мэ кхэлав

Лилит Мазикина
Коли мэ кхэлав, нанэ дукх.
Коли мэ багав, нанэ дар.
Коли на пхэнав, мэ сом дур.
Конэс мэ камава - рандав.
Исы о брышын - сом дылны,
Исы чергеня - мэ гинав,
Мэ яг, мэ баваль, чёханы...
...Кхэлава - годлы на шунав.

русская версия см. "Когда я танцую"