Дэ мангэ чён харкуно

Лилит Мазикина
Дэ мангэ чён харкуно,
Сыр бубно - башатуно,
Мири цоха лолы мэ лав
Тэ прэ площадь уджяв тэ кхэлав.

Дэ баваля хачькирдэ
Сыр фэлды южна лондэ,
Дро чюрья лэн мэ вкхував
Тэ прэ площадь уджяв тэ кхэлав.

Дэ и вэшытко паны,
Кало сыр э ромны,
Сыр ченя лэс ублавав
Тэ прэ площадь уджяв тэ кхэлав.

Ту гаравэс о паны,
О чён, баваль кхандуны -
Нэ мри цоха лолы мэ лав
Тэ прэ площадь прастав тэ кхэлав!


русская версия см. "Подари мне луну медную"