розкажи

Не Одна
розкажи їй що означають родимки
чому так прекрасний Париж
на її ідеальній фігурі
розкажи чому іноді відчуваєш самотність
розкажи як часто милуєшся сонцем. до болі
до болі в душі
чому не відчуваєш життя коли поряд є
а коли поряд не буде? ти будеш жити?
мене з тобою пов"язує багато "і"
зате ніколи не буде "але"
тільки іноді - "проте"
про те..
про тебе
я
сьогодні
перед сном
закриваючи очі
надіючись побачити щастя в твоїх очах.