П яне...

Лутченко Виталий
Кіно діва

Ти ілюзій дитя, невблаганне
Свою долю рвучи на кадри
Ліпиш з своє з чужого життя
Не зважаючи на її вади

Дівчина в кафе

Між передвічних намагань, шукаємо себе
Так важко вибирати - він, вона, твоє, моє
Однак в кінцевому рахунку
Платити будемо за все

В розмові з друзями

Пив горілку – хворіла душа,
З ранку плакав від пляшки вина
Та не в змозі уже зупинитись
Знову істина кличе: «До дна!»

Жіноче

Переконань відстоюючи хибність
Підтверджуєш жіночу схильність
До рішень, не обтяжених знанням
Й чоловіків, дурну, зарозумілість

Офіціантка

Похапцем пробігаючи по колу
Ти в змозі поміняти все довкола
Лише себе, як не намагайся
Не зміниш, від народження до скону