Забрав...

Инна Франчевски
Мої губи тепер не твої...
Ти кохання мого не впізнаєш:
В переході жебрачка стоїть,
В переході від пекла до раю.
І ніхто не кидає добра,
Лиш гріхи всі охоче скидають...
Нескінчена набридлива гра
У "Кохаю" твоє "Не кохаю"...
Тільки Він мене якось забрав.
Як пішла я за ним? Не питай.
Просто взяв мою руку й сказав,
Що кохання - оце і є рай...