без

Не Одна
якби я могла - нотки блюзу,
звуки джазу в моїй голові.
не можу. не хочу.
потім пробачу. коли побачу
свій образ в твоїх очах.
я з тобою. тільки давай, без образ.
якби я хотіла - літала б
десь вище сьомих небес.
в повітрі пристрасть,
за руку щастя,
але сьогодні обійдемось без...