Ясновидець

Кот-С-Гитарой
Я не можу дочекатись хвилини,
Коли я знов зустріну тебе.
Це вже триває не менше години,
Чому я не можу забути тебе?
          
 Приспів:

І знову світло у ночі
І знову буря у душі
І вибухає моє серце
І сміюсь я уві сні

Я не можу бачити світло
Я не можу бачити ніч
Ти не хочеш бути зі мною
Ти не любиш увесь мій світ
               
Я візьму ніж у свої руки
Я згадаю усе, що було
Мені так погано без ніжної тебе
Візьму я ніж та й зроблю бутерброд.