прощання

Не Одна
це було звечора чи зрання?
пропали безвісти
всі нісенітності прощання...
отак повз гілки глоду
і всі нещасні осокори,
пропали безвісти
не витримавши непокори,
забувши біля поля черемшину
і листя клену золотаве біля млину
забули очі все..
та тільки в пам"яті лишилось
серця твого зізнання
це було звечора чи зрання?
пропало безвісти

прощання