Украинские коломыйки...

Валюша Александрова
6 янв 2011 в 8:03
"А":
Люблю дуже коломийки, легко їх співати,
А ще більше я умію їх всі написати.

Закрутилась доріженька в віхолі-завії,
Затужили-заспівали дівочії мрії.

А як мені не співати, як не говорити,
Бо я мушу усім правду на цей світ відкрити.