Маленькi друзi

Людмила Фрасынюк
Так багато чудес у природі
і серед них є царство птахів,
де всі птахи одні в своєму роді
і їх ніхто ще полічити не зумів.
Там і зозуля кароока є
і дятел лікарем багато літ працює.
Там ластівка гніздечко в'є своє.
Там лебідь своєю вірністю чарує.
Сорока, і ворона, і сова,
і перепілка, зимові снігурі.
Створінь подібних на землі нема
І це маленькі друзі всі мої.