Любовь - господня благодать! Т. Г. Шевченко

Екатерина Бабак
16.02.11
Написано моїм братом, як він каже на руськой речі!

Любовь - господня благодать!
                Т.Г. Шевченко

Любов господня благодать!
І Божий дар людині.
Любов - життя святая мать.
Любов – вода в пустині.

Любов кохання дороге.
Любов то чисте небо.
Любов то жито золоте.
Любов де біс ще не був

Любов не вб’є, не украде.
Любов це труд та свято.
Вона у кожнім з нас живе,
Ії у нас багато.

Та люди бісові сини,
Сини та люті дочки
Любов розп’яли  всі вони,
Та довели до точки.

Любов розп’яли як Христа,
Як Божа в лютий час.
Оскаженіли їх вуста.
Співають смерті глас.

Любов не вб’є, не украде
Любов то честі мать.
Любов лиш с совістю живе
А совість вбить не дасть.

Ви кажете Любов, Любов!
Ви люті демонята.
Замарили весь світ ви в кров,
Були же хохолята.

Були ви сарскії сини
Були ви сарські дочки
А щас у лавах сатани,
На гору пнете бочки.

Так шо ви кричите: Любов?
Ії нема у вас.
Коли лиш совість буде знов,
Любові буде час!