чому

Мария Поздняк
чому я не чую,
кохаєш,чи ні...,
не чую,....не чую...
чому я не бачу тебе у сні,
не бачу,...не чую...

але бачить і чути хочу...я

чому тільки чую,як виє зима,
все виє і виє...,
чому я не чую,що прийшла весна,
не чую,не чую...

а почуять хочу...я