Машини

Кот-С-Гитарой
Йти і тупо дивитись на небо.
Йти і тупо дивитись на зірки,
Яких немає зовсім, але є машини
Машини, які так не люблять ходить.

Я йду. Переді мною стоїть дім,
А в домі тому є десятки людин.
Людей в домі тому до біса багато.
І всі вони як машини, які не люблять ходить.

Я бачив усі незгоди,
Я бачив усе в пітьмі.
Не знаю навіщо,але то все машини,
Машини тих депутатів - лохів.

Не знаю навіщо я бачив,
Не знаю навіщо я чув,
Але крики ті собачі в мені розбудили пітьму
Я прокинувся й зрозумів, що то все машини.

Fuck this people, and fuck this world,
Because i hate him,because i hate
This love, this people and this авто,
Бо все це не любить ходить.