М й корабель

Лана Розова
Мій корабель хитають хвилі часу.
Хтось падає, хтось сходить знов на борт.
Я в черзі за квитком у касу
на вже минуле свято і вчорашній торт.

Мій корабель згасив вночі вогні
і плине вільно, оминаючи маяк.
Я переможена тобою у своїй війні,
і ти для мене рідний, та чужак.

Мій корабель підніме вище крила
і вітер гнатиме його на схід
Я тільки-но від тебе полетіла
ти вже забув мій невагомий слід.

Приборкана стихією між скель,
я мовчки запиваю вином рани.
Ти вже давно знайшов свою "мішель",
Я знову побудую свої грані.