Недобрий жовтень...

Александр Александрсон
Ця осіння байдужість 
В перехожих обличчях 
Нас нітрохи не мусить 
Ці чудові місцини 
Полишати на вічність. 

І самотня людина, 
У пошуках долі, 
Переможе лавину 
Зі смутку і болю.