Heyat... на азербайджанском

Арзу Мамедова
HEYATA BAZEN TECUBLENIREM,
GOZUMU YUMUB HAKK DILEIREM,
BAZEN UNUDURAM ETTEYLERINI,
ALLAHA YALVARIRAM DINLESIN MENI...
HEYATDA BAZEN YALANLAR OLUR,
INSANLAR SHEREFIN,OZUN ITIRIR..
GULDE BU GUN ACIB SABAHA SOLUR,
AMMA GEZEL YASHIYIB OMRUN BITIRIR...
BAZEN SEVINCIM KIRGINLIK TAPIR,
HER BIR GULUSHUM GOZ YASHI TAPIR,
ONNAN ALLAHIM YARADIB BIZI,
YAHSHIYA DEYER VEREK,UNUDAH PISI.
HER SHEY DUNYADA GELIB GEDERDI,
INSANA GALAN HATIRE OLUR,
ASHK DEILEN BIR SOZUN ASLI KEDERDI
BIR GUN BUZ KIMI ERIYIB GEDIR...