в дгук

Лана Розова
Мои воспоминания проходят рядом. И сейчас я не слишком уверена в том, кто что кому сделал. Что мы сделали не так.(с)



пішки
ти подорожував мною

вустами
розчинявся поміж моїх тромбоцитів
мов морфій

вночі
тікав із вашого гарячого ложе
і писав мені:
я сумую
я хотів би сидіти поруч
і перебирати пасьма твого волосся

ї зараз напевне
ти спостерігаєш зміни моїх настроїв
через дзеркало монітору

а я навіть не можу
написати цей клятий відгук
під твоїми фото