Фанати

Наталия Головко
Тато пише план-програму,
Детектив читає мама,
l солодко спить сестриця,
Може, казочка їй сниться.
Чую, десь співа свірчок,
Жде комаху павучок.
Тільки я собі бурмочу:
«Зараз вчити вірш не хочу.
Вивчу потім без напруги.
Що ви, я - не ледацюга.
Просто бачу за кущем
Жде Сашко мене з м'ячем.
Правду кажуть нам дівчата:
Хлопці, мабуть ви - фанати».