Тиша

Тина Жаровская
;Тиша зі мною говорить
брешить про небо в очах
змовила, зрушила звуки
і непомітна як страх
словом взяла обіцянку
ковдру зняла зі спини
серце порожнє мов склянка
 а в голові ні душі