Ти

Тина Жаровская
Будь ласка не дзвони мені, не дзвони, не дзвони!!!
Ти не для мене. Ти не зможеш зі мною, ти не зможеш стати. Я не знаю чого я чужа зараз тобі. Чого воно не клеїться. Яким чином я до цього дійшла. Ніби хвилину тому я думала, що все добре. Я думала про те, чим буду займатися коли дістанусь додому. Думала,  щоб було б краще якби я приїхала і побачила.
 А тепер я не можу. Терпіти тебе, твою присутність. Ти не розумієш мене. Ти не станеш  розуміти. Ти тільки спробуєш, думаєш що зможеш на щось зачекати. Але мені це не потрібно,  я хочу зараз. Не хочу чекати якусь енну кількість. Я складна для себе і неможлива для тебе.
Я іду. Шукаю ключі і думаю – мені не по собі. Чи зможу я заснути? Як виправдатись? Як мені пояснити тобі, що я хочу сказати без слів. Як ти зможеш зрозуміти мене по очах, якщо ти не бачиш мене. Ти бачиш  щось зовнішнє , те що не відноситься до мене. Мої думки зараз далеко. не з тобою. Те про що ти говориш  я тільки спробувала почути. Я далеко і прошу закінчення. Нехай ось так все скінчиться. Нехай я не буду нічого поясняти. Розумій все прошу, тебе! Розумій !
Ох, навіть не питай! - Що зі мною? Чи є в мене проблеми?  Це не твоє життя, не твій діагноз. Не тобі вирішувати!
Я слухаю зараз музику. Намагаюсь згадати як саме було. Я слухала її  тоді. Я сподівалася вона, як сказати, розташує мене до тебе. Ахах вона мене розташує. Невже немає  чіткішого слова. Привабити ти мене точно не можеш. Ні! не ти винен. Ти тільки отримав те, що я зможу запропонувати.
Значить,  іду я додому. Я піднімаюсь по сходам. Добре, що всього два поверхи. Добре,  що ти вже не бачиш  як я розмовляю з собою, як рухаються мої  губи. Як я намагаюсь бути нормальною. І переконливо запевняю себе. Які дивні рухи я роблю! Це не тобі судити..
Я не знаю як дослівно висловити це. Ось саме це. Те що до тебе. Воно не відчуття, воно тільки щось. Давай просто вирішимо, що все було не вимушено, давай вирішимо, що правильно. Що не слід нічого змінювати і про щось жалкувати. Думати тіпа - ах чого  я про те сказав?! Ми все зробили як необхідно. Необхідно чомусь, а не комусь.
Відчуття ніби виснажились, але  я пишу. Я не надрукувала все. Я ще чую бажання, не пальців, воно знову десь там. можливо це просто голод. НІ, це просто знову я.