Joseph knelt among the trees

Ефросин Лунев
Joseph knelt among the trees (kneel down and fold arms)
And said a special prayer (touch fingertip to lips)
He saw the Father and the Son (look up, shading eyes with hand)
And listened to them there (cup hand around ear)

Джозеф между сосен
преклонил колени (станьте на колени и сложите молитвенно руки)
и молитву Богу
тихо прошептал. (коснитесь кончиками пальцев губ)

В тот же миг
явились
Наш Отец Небесный
с Сыном Иисусом...(глядя вверх прикройте глаза ладонями)

Джозеф восхищённо
Бога слушать стал. (приставьте ладони к ушам, подобно раковинам)

1993