не переймайся, я теж...

Марина Тимченко
Ти мосмішку мені надаєш,
Ти любиш мене, і я тебе теж.
Не зовсім віриш мені,благаєш,
Не переймайся, я теж.
Відверто говориш,тепло віддаєш,
Не переймайся, я теж.
Щасливим ти ходиш, і мало говориш,
Не переймайся, я теж.
А зараз ти просто читаєш,
І просто від щастя ти сяєш,
Не переймайся, я теж...