Присвячу ться Натал

Марена Мыскова
Для багатьох ти світ в оконці,
Для когось - сенс всього життя.
Ну а для мене, мов би сонце,
Осяєш дні мого буття.
Є в тебе дар рідкий і чистий:
Ти справжній друг,в тебе нема
Ні кпраплі злості чи користі,
Любов та відданость сама!
І хоч тепер ми трохи далі,
Ітрохи гірше наш зв"язок,
Завжди зі мною є Наталя,
Так буде ворогам назло!
26.03.04
Улюбленій кумі присвячується...